Menu
Udskriv

It-afdelingen A/S vinder it-udbud i LD

Efter et veloverstået udbud har LD valgt, at It-afdelingen A/S også fremadrettet skal varetage it-driften i LD.

Valget af It-afdelingen A/S som fremadrettet samarbejdspartner er truffet ud fra en evalueringsproces, hvor It-afdelingen A/S har afgivet det mest fordelagtige tilbud. For både LD og IT-afdelingen betyder det en fortsættelse af et allerede eksisterende samarbejde. It-driftsaftalen er udbudt med tilhørende it-ledelse og rådgivning, og der har i udbuddet været stor vægt på det it-sikkerhedsmæssige aspekt, da denne parameter generelt er steget i betydning i LDs samlede risikovurdering. 

”Vi har modtaget bud af høj kvalitet, og feltet var tæt på stort set alle evalueringskriterier, især pris. Vi værdsætter det meget store arbejde, alle tilbudsgivere har lagt i opgaven,” siger finansdirektør i LD Charlotte Mark og fortsætter, ”nu ser vi frem til at fortsætte samarbejdet med It-afdelingen.”

For LD er udbud og outsourcing et strategisk valg, der bl.a. hviler på en målsætning om at drage nytte af eksterne samarbejdspartneres kompetence og kapacitet på områder, hvor LD ikke kan eller ønsker at etablere tilsvarende internt, samt at reducere omkostninger. Gennem udbudsprocesser sikres, at outsourcing-aftaler indgås på opdaterede aftalekrav og til markedskonforme priser.

It-afdelingen A/S skal supportere LD i det daglige virke og i praksis udgøre LDs it-afdeling.

LDs samarbejdspartnere

Strategisk outsourcing i LD