Menu
Udskriv

Lønmodtagernes Dyrtidsfond vinder endnu en pris i år!På den årlige prisuddeling Nordic Fund Selection Award, som løb af stablen i Stockholm d. 12. november, vandt LD i kategorien Nordic Fund/Mandate Search of the year, der handler om evnen til at kommunikere og afstemme forventningerne i forhold til udvalgte investeringsfonde og investeringsrådgivere. Prisen er en anerkendelse af den meget stringente udvælgelsesproces ved udbuddet af af LDs globale aktiemandat på næsten 7 mia. kr. i sommeren 2014.   

”Vi er både meget stolte og taknemmelige for denne pris, fordi i Norden er konkurrencen på dette område meget heftig, hvilket skyldes den professionelle og høje standard i udvalget af investeringsfonde og investeringsrådgivere”, siger Lars Wallberg, der er Finansdirektør i LD. 

BLC
Aktiechef Bente Anderskouv, Finansdirektør Lars Wallberg og Investeringschef Claus Buchwald Christjansen.


LD har i år indtil nu vundet tre priser i 2015, som alle vedrører udbud af investeringsmandater og valg af investeringsrådgiver. I september fik LD prisen ”European selection team of the year” i Institutional Investors European peer-to-peer-reward. Det var andre europæiske pensionsfonde og institutionelle investorer, der pegede på LDs investeringsteam, som det bedste team til udvælgelse af investeringsrådgivere. Denne gang er prisen tildelt LD efter indstilling fra globale finanshuse, og heriblandt investeringsrådgivere, som kunne deltage i udbuddet om LDs investeringsmandater

.Selection Team of the year