Tidsfrister og gebyr

Puljevalg gennemføres én gang om måneden. Læs mere om tidsfrister for at foretage puljevalg samt om prisen for et puljevalg.

Du kan foretage lige så mange puljevalg, som du ønsker. Dine puljevalg bliver dog kun gennemført én gang om måneden, og det er kun gennemførte puljevalg, du betaler gebyr for.

Tidsfrister

Puljevalgene gennemføres 12 gange om året sidst på måneden. Du kan bestille dit valg når som helst, men den 25. i måneden, låses din bestilling, og puljevalget gennemføres efterfølgende.

Bestiller du et puljevalg efter den 25. i en måned, vil det blive gennemført sidst på måneden i den efterfølgende måned.

Ind til den 25. i måneden kan du annullere valget eller foretage et nyt valg. Hvis du har valgt flere gange i samme periode, er det kun det sidst bestilte puljevalg, der gennemføres. Ved samme periode forstås tiden fra den 26. i foregående måned til den 25. i indeværende måned.

Gebyr

Det koster 25 kr. at få gennemført et puljevalg. Gebyret trækkes i forbindelse med, at dit puljevalg gennemføres.

Annullerer du dit valg inden den 25. i måneden, koster det ikke noget.

Afgiver du flere puljevalg inden den 25. i måneden, er det kun det sidste valg, der bliver gennemført og trukket gebyr for.