Tidsfrister og gebyr

Puljevalg gennemføres én gang om måneden. Læs mere om tidsfrister for at foretage puljevalg samt om prisen for et puljevalg.

Du kan foretage lige så mange puljevalg, som du ønsker. Dine puljevalg bliver dog kun gennemført én gang om måneden, og det er kun gennemførte puljevalg, du betaler gebyr for.

Tidsfrister

Puljevalgene gennemføres 12 gange om året sidst på måneden. Du kan bestille dit valg når som helst, men den fjerde sidste bankdag i måneden, låses din bestilling, og puljevalget gennemføres efterfølgende.

Bestiller du et puljevalg efter den fjerde sidste bankdag i en måned, vil det blive gennemført sidst på måneden i den efterfølgende måned.

Ind til den fjerde sidste bankdag i måneden kan du annullere valget eller foretage et nyt valg. Hvis du har valgt flere gange i samme periode, er det kun det sidst bestilte puljevalg, der gennemføres. Ved samme periode forstås tiden fra den tredje sidste bankdag i foregående måned til den fjerdesidste bankdag i indeværende måned.

Gebyr

Det koster 25 kr. at få gennemført et puljevalg. Gebyret trækkes i forbindelse med, at dit puljevalg gennemføres.

Annullerer du dit valg, koster det ikke noget. Du kan annullere dit valg, indtil det låses den 4. sidste bankdag i måneden.

Afgiver du flere puljevalg inden den 4. sidste bankdag i måneden, er det kun det sidste valg, der bliver gennemført og trukket gebyr for.