Tidsfrister og gebyr

Puljevalg gennemføres én gang om måneden. Læs mere om tidsfrister for at foretage puljevalg samt om prisen for et puljevalg.

Du kan foretage lige så mange puljevalg, som du ønsker. Dine puljevalg bliver dog kun gennemført én gang om måneden, og det er kun gennemførte puljevalg, du betaler gebyr for.

Tidsfrister

Puljevalgene gennemføres 12 gange om året sidst på måneden. Du kan bestille dit valg når som helst, men sidst på måneden låses din bestilling, og puljevalget gennemføres efterfølgende.

Helt konkret kan du bestille puljevalg frem til og med dagen før tredjesidste bankdag i måneden, hvor din bestilling låses. Bestiller du et puljevalg efter denne dag, vil det først blive gennemført sidst på måneden i den efterfølgende måned.

Du kan annullere dit puljevalg eller foretage et nyt valg frem til og med din bestilling låses. Hvis du har valgt flere gange i samme periode, er det kun det sidst bestilte puljevalg, der gennemføres.

Gebyr

Det koster 25 kr. at få gennemført et puljevalg. Gebyret trækkes i forbindelse med, at dit puljevalg gennemføres.

Annullerer du dit valg, koster det ikke noget. Du kan annullere dit valg, senest dagen før puljevalget gennemføres på den tredjesidste bankdag i måneden.

Afgiver du flere puljevalg i en måned, er det kun det sidste valg inden fristen, der bliver gennemført og trukket gebyr for.