Baggrundsmønster

Nyheder

Her kan du få et overblik over LD Fondes publicerede nyheder om Lønmodtagernes Feriemidler og Lønmodtagernes Dyrtidsfond samt generelle nyheder om LD Fonde.

Filtrer
Nyhed 17. november 2020 Lønmodtagernes Feriemidler

600.000 overvejer at spare feriemidlerne op

Som lønmodtager kan du helt frem den 1. december bede om at få udbetalt op til tre uger af dine indefrosne feriemidler. LD Fonde ser en klar tendens til, at jo ældre du er, jo større sandsynlighed er der for, at du lader pengene stå som en ekstra...

Nyhed 30. oktober 2020 Lønmodtagernes FeriemidlerLønmodtagernes Dyrtidsmidler

Et fortsat hårdt prøvet marked

Høje smittetal og politiske usikkerheder præger hele markedet og dermed også LD Fondes afkast negativt til trods for, at mange børsnoterede virksomheder har klaret sig bedre end frygtet.

Nyhed 29. september 2020 Lønmodtagernes Feriemidler

Tre ugers indefrosne feriemidler kan nu udbetales

I dag åbner vi for en tidlig udbetaling af dine feriemidler i Lønmodtagernes Feriemidler. Hvis du ikke bestiller udbetaling, bliver pengene investeret som en pensionssum, du får, når du udtræder af arbejdsmarkedet.

Nyhed 25. september 2020 Lønmodtagernes Feriemidler

Skal du bruge dine feriemidler nu eller senere?

Skal du bruge dine indefrosne feriepenge nu, er det en god ide at få dem udbetalt, når det bliver muligt fra oktober. Skal du ikke bruge dem nu, kan du overveje at lade pengene blive stående i Lønmodtagernes Feriemidler. Der er både fordele og ule...

Nyhed 26. august 2020 Lønmodtagernes FeriemidlerLønmodtagernes Dyrtidsmidler

GuardCap Asset Management ny forvalter hos LD Fonde

Londonbaserede GuardCap Asset Management bliver ny forvalter af en portefølje af globale aktier hos LD Fonde.

Nyhed 25. august 2020 Lønmodtagernes FeriemidlerLønmodtagernes Dyrtidsmidler

Positive afkast på aktier har præget sommeren

Sommerens positive stemning på børsmarkederne har præget LD Fondes afkast, der dog også er påvirket af en usikker fremtid for en global økonomi, der endnu understøttes af hjælpepakker.

Nyhed 18. august 2020 Lønmodtagernes Feriemidler

Lov baner vej for udbetaling af feriepenge

Den lov, der skal sikre, at lønmodtagerne i efteråret kan få tre ugers indefrosne feriemidler udbetalt, er vedtaget. Det bliver frivilligt, om man vil have de tre uger udbetalt, eller om man vil lade dem stå som en opsparing.

Nyhed 24. juli 2020 Lønmodtagernes Feriemidler

Førtidig udbetaling af feriepenge

LD Fonde har modtaget et lovforslag til høring om førtidig udbetaling af nogle af de feriemidler, der skulle indefryses i forbindelse med overgangen til den nye ferielov. Med forslaget får du mulighed for at vælge mellem penge til forbrug nu elle...

Nyhed 8. juli 2020 Lønmodtagernes FeriemidlerLønmodtagernes Dyrtidsmidler

Acadian Asset Management ny forvalter hos LD Fonde

Med valget af Acadian som ny aktieforvalter får LD Fonde et spændende supplement til den mere traditionelle aktieudvælgelse.

Nyhed 1. juli 2020 Lønmodtagernes FeriemidlerLønmodtagernes Dyrtidsmidler

Genåbning præger finansmarkedet

Den gradvise genåbning af økonomier globalt set har givet stigende aktier, og en stor del af det tabte i LD Fondes investeringspuljer er derfor indhentet. En bekymring for fremtiden sætter dog stadig sit præg på markederne.

1 2 3 4 5 6 7