Lønmodtagernes Feriemidler

For en lønmodtager, der optjente feriepenge i perioden september 2019 til august 2020, og som har valgt at lade de indefrosne feriemidler blive stående som en opsparing hos Lønmodtagernes Feriemidler.

Martin Skov, 54 år

Feriemidlerne bliver jo frigivet som en støtte til samfundet, og det har spillet ind på mine overvejelser. Men så har jeg på den anden side tænkt, at vi også har brug for, at der er penge, som cirkulerer om 13 år. Men det har helt klart vejet tungt, om man skulle trække pengene ud for at være med til at sætte gang i de økonomiske hjul.

Martin Skov, 54 år

Har du spørgsmål til Lønmodtagernes Feriemidler?

Har du spørgsmål til Lønmodtagernes Feriemidler, skal du kontakte kundeservice for Lønmodtagernes Feriemidler. Kundeservice kan besvare spørgsmål om indberetning, indbetaling, opsparing m.v.

70 11 41 00

Kontakt billede

Nyheder

Se alle nyheder
Flotte afkast i 1. halvår 2024

Første halvår af 2024 har givet positive afkast til LD Fondes medlemmer med opsparede feriemidler og dyrtidsmidler drevet af solide afkast på aktiemarkederne.

Læs mere
LD Fonde kæmper for bedre forhold for arbejdstagere og beskyttelse af biodiversitet

I årets sæson for generalforsamlinger har vi i LD Fonde igen gjort brug af vores stemmeret til at fremme initiativer, der styrker en bæredygtig omstilling. Vi har både stemt for at forbedre virksom...

Læs mere